Lengyelországi Találkozó az étrend-kiegészítő összetevőkről

Yestimun® a Lengyelországi találkozón:  Étrend-kiegészítő üzlet és tudomány

Élelmiszer Találkozó konferencián vettünk részt Varsóban, Lengyelországban 2018. október 18 –án, csütörtökön, amelyet a lengyelországi PK Components forgalmazóink és a Varsói Egyetem Élelmiszertudományi Kara kiválóan szervezett meg.

A konferencia az étrend-kiegészítők és funkcionális összetevők gyártói és forgalmazói, valamint a kutatás-fejlesztés, beszerzés, minőségellenőrzés, marketing szakemberek, tudományos munkatársak, nemzeti egészségügyi ellenőrző testületek képviselői és az étrend-kiegészítőket kedvelők számára került megrendezésre.

Az ülésen összesen 15 előadó négy különböző témáról beszélt, amelyek mindegyikét egy elnök vezetett. Eike Hagemann az egészségügyi üzleti osztályvezetője és Dr. Jan Winters az EMEA üzleti fejlesztési vezetője mind aktív résztvevői voltak az eseménynek. Eike Hagemann előadásában a ,,Tudományos és üzleti szempontok az élesztő béta-glükánról” c. témát fejtette ki, Winters úr pedig a konferencia ülését vezette. További információért kérjük, látogasson el a hivatalos honlapra: https://meetupconference.pl/en.

Mondjon „Igen”-t az Élesztő Béta-Glükánra, annak legtermészetesebb formájában!