Tejalapú italban a Yestimun® Béta-Glükán a Vitafoods 2017 kiállításon
A Leiber immár az egymást követő kilencedik alkalommal vesz részt kiállítóként a Vitafoods Europe Kiállításon Genfben, az étrend-kiegészítők világszerte legkiemelkedőbb nemzetközi vásárán. 2017. május 9 – 11. között a Leiber bemutatja funkcionális immunerősítőjét, a Yestimun® Béta-Glükánt, mely egy igazán természetes alapanyagból, sörélesztő sejtfalából készül. A sörélesztő szaporítása kizárólag malátázott árpa, komló és víz felhasználásával történik, hála a sörre vonatkozó „Német Tisztasági Törvény”-nek, mely már 1516 óta, több mint 500 éve létezik!
Idén a kiállításon a Yestimun® szintén bemutatásra kerül joghurtitalban, mely az Osnabrücki Akalmazott Tudományok Egyetemével együttműködve lett kifejlesztve. Az immunerősítő a probiotikumok érdekes alternatívájaként fog megjelenni tejtermékekben.
Reméljük, köszönthetjük Önt az I92-es standnál!