Health Ingredients Europe 2018- beszámoló a kiállításról

Sikeresen mutatták be a Yestimun® Béta-glükánt

Leiber GMBH a Yestimun® Béta- glükán funkcionális összetevőjét mutatta be a funkcionális élelmiszerek és élelmiszer-kiegészítők részére a tápanyag-összetevők egyik meghatározó rendezvényén, a HI Europe kiállításon Frankfurtban 2018. november 27. és 29. között.

Az egyik ügyfelünk egy egészen új termékét mutattuk be, amely szarvasmarha kolosztrumot, vitaminokat, ásványi homokot és Yestimun®1-t tartalmaz. A kolosztrum egy olyan folyadék, amelyet az emlőmirigy termel közvetlenül a szülést követően. A termék a Yestimun® Béta- glükán hatásait támogatja a megfelelő immunműködés fenntartása által. Továbbá a szabadgyököktől védi a sejteket.

Az ,,egészséges test és tudat: kognitív és immunrendszeri egészség” innovációs bemutató során a látogatókat a legfrissebb kutatási eredményeinkről tájékoztattuk. A tanulmány2 kimutatta, hogy a sörélesztőből származó (1-3), (1-6)-β-D-glükánok a meghűlés tüneteinek csökkenése mellett pozitívan hatnak a vérnyomásra és a kedélyre.  Megállapították, hogy erre a jelenségre a hatásmechanizmus az immunsejtek által az ,,Interleukin-10” természetes hírvivő sejtek szelektív előállítására utal. Ezen hírvivő anyag mennyiségének emelkedése szintén kapcsolódik a depresszió kialakulásának megelőzéséhez.

A sörélesztőből származó Yestimun® béta- glükán egy egészséges tudatért és testért!

1 Link:https://www.drmax.cz/barny-s-kolostrum-synermune-cps-30

2Dharsono T. et al. (2018): Effects of Yeast (1,3)-(1,6)-Beta-Glucan on Severity of Upper Respiratory Tract Infections: A Double-Blind, Randomized, Placebo-Controlled Study in Healthy Subjects, Journal of the American College of Nutrition

Igyenes letöltés: https://yestimun.de/effect?lang=en

Link:  https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/07315724.2018.1478339