Vitafoods 2017 – Beszámoló a Kiállításról

A Yestimun® sikeres bemutatása a Vitafoods Kiállításon

A Yestimun® béta-glükán ismételten bemutatásra került a Vitafoods Europe Kiállításon. Az étrend-kiegészítők és funkcionális összetevők legkiemelkedőbb nemzetközi vásáraként a Vitafoods Europe a Yestimun® bemutatására a tökéletes lehetőség, mivel illeszkedik témakörébe. Az immunrendszer védvonalát megerősítő Yestimun®-t gyakran használják étrend-kiegészítőkben és funkcionális összetevőkben.

Idén vaníliás joghurtitalban felhasználva került bemutatásra a Yestimun®. Ebből is látszik milyen sokoldalúan alkalmazható, a kiállítás látogatói között pedig nagy népszerűségnek örvendett. Így az egészségre kifejtett pozitív hatásai, valamint a késztermék kiváló íze egyaránt be lett mutatva.

Számos érdekes beszélgetésre tekinthetünk vissza és új kapcsolatokkal gazdagodtunk.

Köszönjük, hogy meglátogatott minket a Vitafoods Europe Kiállításon Genfben!

Kattintson ide és nézze meg magyar nyelvű oldalunkat!

Vitafoods 2017 – Leiber az I92-es standnál

Tejalapú italban a Yestimun® Béta-Glükán a Vitafoods 2017 kiállításon

A Leiber immár az egymást követő kilencedik alkalommal vesz részt kiállítóként a Vitafoods Europe Kiállításon Genfben, az étrend-kiegészítők világszerte legkiemelkedőbb nemzetközi vásárán. 2017. május 9 – 11. között a Leiber bemutatja funkcionális immunerősítőjét, a Yestimun® Béta-Glükánt, mely egy igazán természetes alapanyagból, sörélesztő sejtfalából készül. A sörélesztő szaporítása kizárólag malátázott árpa, komló és víz felhasználásával történik, hála a sörre vonatkozó „Német Tisztasági Törvény”-nek, mely már 1516 óta, több mint 500 éve létezik!

Idén a kiállításon a Yestimun® szintén bemutatásra kerül joghurtitalban, mely az Osnabrücki Akalmazott Tudományok Egyetemével együttműködve lett kifejlesztve. Az immunerősítő a probiotikumok érdekes alternatívájaként fog megjelenni tejtermékekben.

Reméljük, köszönthetjük Önt az I92-es standnál!

Kattintson ide és nézze meg magyar nyelvű oldalunkat!

HiE 2016 Kiállítás összefoglalója

November 29. – december 1. között a tápláló összetevőknek dedikált kiemelkedő eseményen, a Health Ingredients Europe Kiállításon Frankfurtban a Leiber GmbH bemutatta a funkcionális élelmiszerekhez és kiegészítőkhöz szánt immunerősítő Yestimun® Béta-Glükánt. A látogatókat idén abból a célból invitálták a Leiber standjához, hogy kóstolják meg az immunerősítő Yestimun®-nal kiegészített vaníliás joghurt-italt.

A márkanévvel ellátott immunerősítőnkkel készült tejtermék egy közös projekt során lett kifejlesztve az Osnabrücki Alkalmazott Tudományok Egyetemével együtt. A kiállításon lehetőség volt arra is, hogy közvetlen kapcsolatba lépjenek a hallgatókkal, akik kifejlesztették a Yestimun®-os joghurtitalt. A tejtermékben való alkalmazással kapcsolatos visszajelzés bámulatos volt. Sőt mi több, az „Innovációs Turné” két alkalommal is megállt standunknál, hogy többet megtudjon a Yestimun® immunrendszerre kifejtett hatásáról. Nagyszerű kiállításnak lehettünk részesei, számos új kapcsolattal, kérdésekkel, és érdekes beszélgetésekkel gazdagodtunk.

Köszönjük, hogy meglátogatott minket a Health ingredients Europe Kiállításon Frankfurtban!

Kattintson ide és nézze meg magyar nyelvű oldalunkat!

Health ingredients Europe Kiállítás 2016 – B2 stand

Üdvözöljük B2 standunknál a Health ingredients Europe Kiállításon!

Az idei Hi Europe november 29. – december 1. között kerül megrendezésre a Kiállítóteremben Frankfurt am Main-ben, Németországban.

Ez a kiemelkedő, tápanyag összetevőknek dedikált esemény átfogó képet ad a táplálkozás- és wellness iparról. Tápláló élelmiszer- és ital innovációk nemzetközi vezetői találkoznak kétévente, hogy bemutassák legújabb megoldásaikat és kapcsolatokat építsenek. Élelmiszer-összetevők, élelmiszer- és italkészítményekkel vagy azok megújításával kapcsolatos megoldások, étrend-kiegészítők, gyógyhatású készítmények, szerves anyagok, csomagolás, feldolgozás, stb., állnak a Hi Europe fénypontjában, annak érdekében, hogy egy teljesen átfogó képet kaphassunk az iparról.

A Leiber bemutatja immunerősítő Yestimun® Béta-Glükánját és InterYeast® Vital termékeit.

Mondjon „Igen!”-t az Élesztő Béta-Glükánra, annak legtermészetesebb formájában!

Kattintson ide és nézze meg magyar nyelvű oldalunkat!

IFT Chicago

Yestimun® bemutatása az IFT Chicago-n

IFT16: “Ahol a Tudományból Táplálkozik az Innováció” a világ legnagyobb éves élelmiszertudományi fóruma és nemzetközi vására. Élelmiszertudósok ezrei, K+F szakemberek, beszállítók és marketing-szakemberek és további érdeklődők a világ minden tájáról évente találkoznak ezen az eseményen július 17 – 19. között. Azért jönnek, hogy ismeretet szerezzenek az innovációk- és a fogyasztókat befolyásoló trendek mögötti motiváló erőkről, valamint amerikai és külföldi termelőkről, feldolgozókról, szabályhozókról és kutatókról, akik közreműködnek az élelmiszer ellátásban.

Idén a Yestimun® Béta-Glükán megtalálható lesz a Leiber GmbH standjánál. Bízunk benne, hogy üdvözölhetjük a 2247-es standnál!

Kattintson ide és nézze meg magyar nyelvű oldalunkat!

FI Asia- China / HI China

Yestimun® az FI Asia-China-n / HI China-n

FI Asia-China / HI China Shanghaiban kerül megrendezésre 2016. június 21 – 23. között. Ez a legnagyobb, egészségtámogató összetevőkkel kapcsolatos esemény Kínában, ahol szerepelnek egészségfokozó összetevők, élelmiszer-összetevők, gyógyhatású és egyéb készítmények. Idén a Yestimun® Béta-Glükán is bemutatásra kerül a kiállításon!

Mondjon „Igen!”-t az Élesztő Béta-Glükánra, annak legtermészetesebb formájában!

Kattintson ide és nézze meg magyar nyelvű oldalunkat!

 

Vitafoods 2016 – Összefoglaló a Kiállításról

A Yestimun® sikeres bemutatása a Vitafoods Kiállításon

Idén nem csupán az új külsejű Yestimun®-t mutattuk be a Vitafoods kiállításon Genfben. Az eseményt új kiállítótermekben rendezték meg, ahol több hely állt a kiállítók és látogatók rendelkezésére. Az étrend-kiegészítők és funkcionális összetevők világszinten legkiemelkedőbb nemzetközi vására évről-évre egyre nagyobb, jelenleg több mint 900 szolgáltató vesz részt rajta a világ minden tájáról.

A Leiber GmbH rendelkezésére állt egy saját Yestimun® stand, ahol a terméket számos érdeklődőnek mutatták be. Az „Új Termék Zónában” a Yestimun® felhasználásával készült instant kakaós malátaital került bemutatásra, mely igen sokak figyelmét hívta fel magára. A kiállítási program része volt az „Innovációs Turné”, mely szintén megállt a Leiber standnál, hogy több információt kapjon a Yestimun® Béta-Glükán immunerősítő funkciójáról.

Köszönjük, hogy meglátogatott minket a Vitafoods Europe Kiállításon Genfben!

Kattintson ide és nézze meg magyar nyelvű oldalunkat!

Vitafoods 2016 – Leiber a J57-es standnál

A Yestimun® megújult külsővel a Vitafoods 2016-on!

A Vitafoods Europe az étrend-kiegészítők legnagyobb nemzetközi kiállítása a világon. A Leiber GmbH az egymást követő nyolcadik alkalommal vesz részt a genfi kiállításon, ezáltal minden fogyasztó és érdeklődő személy biztos kapcsolati pontja. Idén megújult külsővel mutatjuk be a Yestimun®-t. Bízunk benne, hogy üdvözölhetjük a J57-es standunknál!

Mondjon „Igen!”-t az Élesztő Béta-Glükánra, annak legtermészetesebb formájában!

Kattintson ide és nézze meg magyar nyelvű oldalunkat!